ABC Kompaz

EDUCATIEF

Kontzettend bedankt! of taLENtontwikkeling bij kinderen

Leeftijd: van 4 tot 94 jaar

 

Kinderen (én volwassenen) die zich bewust zijn van hun talenten - dat zijn die eigenschappen die maken dat jij JIJ bent én die je blij maken wanneer je ze kan inzetten - staan sterker in het leven.
Ze zijn gelukkiger, hebben meer veerkracht en maken betere keuzes waardoor ze alle kansen hebben op een leuk, gezond en gelukkig volwassen leven.

“TaLENt in de klas” helpt kinderen bij het ontdekken van hun eigen handleiding. Want, net zoals bij een nieuw toestel, haal je meer uit jezelf wanneer je de handleiding goed hebt gelezen. In een handleiding ontdek je verborgen functionaliteiten, of krijg je tips om je toestel niet te laten ‘crashen’. Wel, met mensen is dat net zo. Met als extraatje: vroeg begonnen is half gewonnen.

“Alleen in de klas?”, horen we u denken? Nee hoor!
Talent ontdekken en activeren kan overal! Maar, aangezien onze kinderen gemiddeld ongeveer duizend uur per jaar op school doorbrengen, leek ons dat alvast een goede plek om te beginnen. Met de hulp van vuurvlieg Len schrijven we in zoveel mogelijk scholen, met zoveel mogelijk leerlingen (en leerkrachten) aan hun handleiding. Dat doen we op een interactieve, speelse manier die aansluit bij de leefwereld van de kinderen. Prentenboek ‘Kontzettend bedankt’, vertelateliers, workshops, navorming én lessenpakket bieden hierbij een volledig uitgewerkt kader. Zo streven we naar een duurzaam resultaat, een ‘change of mind’ binnen de school, die nog jaren blijft doorzinderen.

PS. Ook bibliotheken, jeugddiensten, verenigingen, bedrijven,... zijn zeer welkom!

Meer info?

folder kleuter en lager.pdf
 

 

RESERVEREN?    BEKIJK FOTO'S

 

Bekijk meer educatieve voorstellingen